İletişim Bilgileri
Gençlik Cd. No:11, Erzene, 35040 Bornova/İzmir
İletişim
Kapat
İletişim

ALPX - Web Tasarım - Reklam - SEO

+90 533 793 34 21

info@alpx.com.tr

Kullanım Koşulları

1. Kabul https://alpx.com.tr(bundan sonra “Site” olarak anılacaktır) adresine erişerek veya bu siteyi kullanarak, aşağıdaki Kullanım Koşulları’nı kabul etmiş olursunuz. Bu koşulları kabul etmiyorsanız, Site’yi kullanmaktan vazgeçiniz.

2. Kullanıcı Hesapları

a) Hesap Açma: Hesap oluşturduğunuzda, doğru ve güncel bilgiler sağlayacağınızı taahhüt etmiş olursunuz. Hesap bilgilerinizin güvende kalması sizin sorumluluğunuzdadır.

b) Hesap Güvenliği: Hesabımdaki tüm faaliyetlerden sorumlu olduğunuzu kabul edersiniz. Hesabınızın izinsiz kullanıldığını fark ederseniz, derhal bizi bilgilendirin.

3. Kullanıcı Davranışları Site’yi kullanırken, aşağıdaki davranışlardan kaçınmayı kabul edersiniz:

  • Yasa dışı, zararlı, tehditkâr, taciz edici, müstehcen, saldırgan veya başka bir şekilde itiraz edilebilir içerik göndermek;
  • Başkalarının fikri mülkiyet haklarını ihlal etmek;
  • Virüsler veya diğer zararlı yazılımlar yüklemek;
  • Hizmetlerimize zarar verebilecek herhangi bir faaliyet gerçekleştirerek sistemi manipüle etmek.

4. Fikri Mülkiyet Hakları Site’de yer alan tüm içerik, tasarım, metin, grafik, logolar ve diğer materyaller, Alpx’e veya lisans verenlere aittir ve telif hakkı, marka ve diğer fikri mülkiyet yasalarıyla korunmaktadır. İzinsiz kullanımların tümü yasaktır ve ilgili yasalar çerçevesinde işlem görecektir.

5. Üçüncü Taraf Bağlantıları Site, üçüncü taraf web sitelerine bağlantılar içerebilir. Bu sitelerin içeriği veya gizlilik politikalarından biz sorumlu değiliz. Bu siteleri kullanımınız kendi sorumluluğunuzdadır ve bu tür üçüncü taraf sitelere erişmeden önce kendi kullanım koşulları ve gizlilik politikalarını incelemeniz önemlidir.

6. Garanti Reddi ve Sorumluluğun Sınırlandırılması

a) Garanti Reddi: Site ve hizmetler, “olduğu gibi” ve “mevcut olduğu şekilde” sunulmaktadır. Alpx, zımni veya açık herhangi bir garanti vermez ve ilgili yasaların izin verdiği ölçüde tüm garanti sorumluluklarını reddeder.

b) Sorumluluğun Sınırlandırılması: Alpx, herhangi bir doğrudan, dolaylı, tesadüfi, özel veya sonucu olarak ortaya çıkan zarardan, kar kaybından, veri kaybından veya diğer maddi olmayan zararlardan hiçbir koşulda sorumlu tutulamaz. Bu sınırlamalar, bir garanti, anlaşma, ihmal, kural ihlali veya başka bir hukuki teori temelinde olsun fark etmeksizin geçerlidir.

7. Tazminat Site’yi kullanmanızdan kaynaklanan tüm iddia, zarar, gider (avukat masrafları dahil) ve yükümlülükler karşısında Alpx’i tazmin edeceğinizi ve koruyacağınızı kabul edersiniz.

8. Değişiklikler Alpx, bu Kullanım Koşulları’nı herhangi bir zamanda ve önceden bildirimde bulunmaksızın değiştirme hakkını saklı tutar. Kullanım Koşulları’nda yapılan değişiklikler, bu sayfada yayınlandıktan hemen sonra geçerlilik kazanır ve Site’yi kullanmaya devam etmeniz, yapılan değişiklikleri kabul ettiğiniz anlamına gelir.

9. Yargı Yetkisi ve Uygulanacak Hukuk Bu Kullanım Koşulları, Türkiye Cumhuriyeti yasalarına tabi olacak ve bu yasalara göre yorumlanacaktır. Alpx ve kullanıcı, bu şartlar veya Site’nin kullanımı ile ilgili olarak doğan tüm ihtilafların çözümünde münhasıran Türkiye mahkemelerinin yetkisine tabi kılınacaktır.

10. İletişim Bilgileri Kullanım Koşulları ile ilgili herhangi bir sorunuz varsa, bizimle iletişime geçebilirsiniz:

  • E-posta: info@alpx.com.tr
  • Telefon: 0533 793 34 21
  • Adres: Erzene, Gençlik Cd. No:11, 35040 Bornova/İzmir
Whatsapp ile teklif al Telefon ile teklif al